Ga naar de inhoud

JOUW FOTO’S BEWAREN

Je foto’s downloaden.

Na afloop sluit de fotobooth. Met je eigen huurderscode kun je je gemaakte foto’s nog 24 uur downloaden. Daarna stopt ook deze toegang.

Dit opent alleen je fotodownloads. Het start geen nieuwe huurtijd.

Terug naar KLIK! →